en skön jul

Har haft fullt hus i jul, vi lyckades klämma in oss 9 st i mitt lilla (eller faktiskt ganska stora hus) och ingen behövde sova i vardagsrummet. Jag har så bra snedgarderober på övervåningen som blir perfekta gästrum om man värmer upp dem lite.

Från folk överallt till ensam igen, barnen hos sin pappa och familjen tillbaka till stockholm.
Det är förstås både skönt och lite läskigt.
För min del gäller det att hålla mig sysselsatt, träffa folk, göra något för att hålla humöret uppe. Men jag försöker också öva på att inte göra någonting, eller ”bara” ligga på sofflocket och läsa en bok och vara klimatsmart… att göra ingenting är ju det bästa man kan göra för miljön (tips från ”Ett rikt liv”)

Men jag vet ju också att det är lugnet före stormen, till nyår blir vi 11 st som ska samsas om det lilla huset… varav 7 st är barn, ska bli skoj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *