7 thoughts on “fobo

 1. FOBO=Förbundet Organisk Biologisk Odling, yes? Sköna skrämmor hur som helst. Fågeln/humlan med pumpflaskenäbb är mig favorit. Den ser stoppmätt ut.

 2. Mmmm skönt med glädje i trädgården istället för perfektionism som brukar råda. Jag gillar att åka till antroposofernas i Järna för att få inspiration. Mycket fint att hämta därifrån.

  kram

 3. Vilken underbar lekfullhet!
  Kanske att sommaren bjuder på möjlighet till en egen tripp dit…

  Härliga bilder!

 4. Ja, Fobo är förbundet organisk biologisk odling. det är bara en massa eldsjälar=medlemmar som odlar i deras trädgård i Eksjö och den är alltid öppen för allmänheten. Ligger vid Kvarnarp där det också finns byggnadsvård och där Södra vedbo har sin biodlarföreningsstuga (där jag gick på bikurs) Mycket på samma plats som är värt att besöka alltså….

 5. Har de någon hemsida? Jag var där nyligen, men glömde ta med broschyr. Jag såg där en portlak som skulle innehålla omega3, bra för matsmältning o andra goda egenskaper. De såg helt annorlunda ut med sina etageblad jämfört med den välkända portlaken. Hade gärna velat fråga dem om det, skulle gärna odla den sortens portlak själv till sallad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *