grodor och andra djur…

På studiebesök med Bu-nämnden idag fick jag kommentaren från en människa jag aldrig träffat förut;
”Här kommer en som ser ut som mina hundar…”
Jag kunde ju ha svarat;
”Och här kommer en som ser ut som min anka…” Men det gjorde jag inte, för jag är mer väluppfostrad än så…

Tur att min frisyr är alldeles självvald och jag gillar den, men om den här fd prästen och nuvarande representanten för stadens minsta parti i kommunfullmäktige inte lär sig lite hyfs så kanske hon snart trampar någon på tårna genom att kommentera ett utseende som inte går att göra något åt.

 


9 thoughts on “grodor och andra djur…

 1. Råkat ut för min gamla konfirmationspräst 😈 hör jag. Skönt att du inte sjönk till hennes nivå.
  Fina bilder och snygg frisyr, jag gillar den skarpt!

 2. Jag har med dreads, gamla tanter gillar att ojja sig över det. Och säga att jag skulle vara så söt om jag hade normalt hår. 🙂

 3. Jag gillar din frisyr och jag skulle själv vilja ha dreads men vet inte riktigt hur man gör. Jag har heller inte råd att gå till någon och göra det… Om du har tips och råd hur man gör dreads blir jag glad :mrgreen:
  Vill för övrigt tacka för en mycket bra och inspirerande blog, du har väckt många tankar hos mig ska du veta. 🙂
  Kram
  // Mor Natalia

 4. Du skulle ha sagt det Emelie, hade ju varit sjukt roligt!
  Du är fantastiskt vacker i dina dreads tycker jag 🙂

 5. 😉 Hej måste bara skriva …… du är så fin utanpå och det verka som du är lika vacker inuti !!!!!!! Va trött man blir på alla dessa ”damer” el kärringar som tror de är så viktiga och fina, se jag tror de är svarta på insidan och alldeles tomma !!!!!! Kram från en okänd som älska din blogg :))

 6. Tack, vad snälla ni är!
  Magnus, jaha då förstår jag varför det gick som det gick med din gudstro… 😉
  Ullis; Bara att ojja sig tillbaka och säga till tanten hur söt hon skulle varit om hon inte hade sin frisyr…
  Markus; Jo, kanske jag skulle det, men nej,,, sån är inte jag…
  Marie; Jo, vissa är kanske svart och tomma, men jag tror inte det i det här fallet, tror mest att munnen jobbar snabbare än huvudet…

 7. Mor Natalia; Det behöver varken vara svårt eller dyrt att göra dreads, mina har jag gjort själv. Det kan vara svårt första gången så det är bättre att någon annan gör det. Det finns många bra sidor att lära sig på, men i princip går det ut på att man tupperar slingor av håret med en fintandig kam.
  Det är viktigt att tvätta håret och inte använda onödiga hårprodukter.

 8. Jäkligt osnygg kommentar. Förhoppningsvis försökte hon bara vara ”rolig”…även om det blev helt fel. I vilket fall som helst säger hennes kommenter mer om henne, än om dig….och minst smickrande är det för henne.

 9. Förundras ständigt över vissa människors häpnadsväckande ”ärliga” kommentarer. Vad är det som får dem att anse att de får säga vad de vill utan minsta tanke på att de kan såra nåt fruktansvärt? Håller med fru Purjo här ovanför om att det är minst smickrande för henne själv.
  Dina dreads är superfina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *