Kattvinden klar!

Äntligen är jag klar med renoveringen efter sisådär 1½ år…
Jag har ju ingen vidare erfarenhet av snickeri så det har varit en lång följetong som började här någonstans med linullsisolering.

Sen en vecka tillbaka har vi kämpat på varje ledig minut jag och barnen. För nu skulle det bli inflyttning!

 

Jag fick låna en såg av grannen till att kapa upp lister, det underlättade, jag som bara använt fogsvans till all panel. Men spikpistolen tackade jag nej till, hammare duger ju bra även om man missar ibland.

 

 

Hade rester av ett klickgolv jag fått, men det hade slagit sig, så efter ett ha bråkat med det en hel förmiddag tänkte jag om och målade skivorna på golvet istället.
Mycket kompromisser har det blivit men det viktiga är att det har blivit ett varmt beboeligt rum och att jag har gjort det själv. Därför är jag mycket nöjd nu, bara elen kvar och den drar jag inte själv.

 

Den timrade väggen är en kompromiss, ville egentligen klä den, men pärlsponten räckte inte så då fick den bli vit istället.

Idag blev det inflyttning och jag tror alla inblandade blev nöjda till slut även om inte rummet är särskilt stort.

 

 

8 thoughts on “Kattvinden klar!

  1. Å så fint det blev, bra jobbat!! Skönt, nu kan ni hitta på nya roliga projekt!! Växthus? 😉 kram!!

  2. Innan jag var klar tänkte jag nästan lejja någon till att bygga, har ju ett sånt här rum till som måste fixas. Men nu…är jag faktiskt sugen på att sätta tänderna i det också! Sån tillfredställelse när det är färdigt! (Och nu vet jag ju lite mer om hur man gör…)

  3. Ja, du skulle se Ellinor!! Lite skillnad sen rummet var ditt. Miranda bor där nu och Simone har mitt gamla rum, men hon var lite avundsjuk och ville nog egentligen också ha det nyrenoverade rummet… Ännu en anledning att sätta igång med nästa rum, så kan alla få ett varsitt litet krypin. De saknar dig förresten och jag med!

  4. Det var mest för att få en ursäkt att hälsa på 🙂 Envis är du och det är en bra egenskap. Nästa rum kommer gå enklare och bli ännu bättre 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *