röra på landet och ordning i stan

Nu finns det lämningar överallt på gräsmattan. Det har byggts snökojor och ”restauranger”, men när snön smälter bort ligger all rekvisita kvar. Idag fick jag barnen till att städa undan lite på trädgården. Måste ju gå att klippa gräset snart…

 

 

Flydde min röriga trädgård i helgen. Hade ett ärende i Göteborg, efter det var uträttat och medan jag väntade på att få träffa Ellinor hade jag lite tid över. Istället för att åka in till centrala delarna av stan besökte jag Gunnebo slott. Det är ju inte riktigt odlingssäsong än, men ändå inspirerande att gå runt och kika lite. Ofta när jag är i en ”storstad” hamnar jag i någon trädgård, som om man inte får nog av det här på landet.

 

 

Det mest inspirerande tycker jag är kompostlimpor, tänk att få ihop så mycket material att man kan ha en hel ångande hög!

Idag var jag och en kollega runt i Tranås centrala delar och inventerade grönytor. Förhoppningsvis får vi igång ett stadsodlingsprojekt så småningom. Stadsodling är något som varje stad med självaktning borde ha, tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *