sjalbarn

Idag hade jag kunder ända från Linköping som kom för att hälsa på i butiken, då blev jag glad.
Dessutom med sjalbarn på ryggen, då blev jag nostalgisk och insåg att jag börjar få en stor liten tjej, för så här sitter hon inte så ofta längre, och jag saknar det!

sjalbarn

Bilden tror jag min bror eller svägerska har tagit, när vi var i Italien i höstas.

3 thoughts on “sjalbarn

 1. Hehe, det var minsann vi det. Och vi bor några mil söder om Linköping… sissådär 4-5, så vi tog oss till Tranås på krokiga små vägar 🙂 Det var det såklart värt och nu vet vi lite vad du har så man kan skicka mamsen (som bor närmre) snart. Skulle inte skada om hon handlade lite ekologiskt med förresten.

  Lilly sa att det bästa med dagen var tjejen med rosa jacka… :mrgreen:

 2. Det var roligt att ni ”kom förbi”. Hoppas ni hittade någon god restaurang sen, var ni på hav och land eller?
  Precis när ni gått kom jag på att jag glömde fråga hur ni fått nys om butiken?

  Och Miranda ja. Henne skulle man ha med som lektant lite oftare…

 3. Det blev thaimat sen. Vi kikade lite på menyn utanför Hav&Land, kände oss inte jättesugna, så kom en gubbe ut därifrån och försökte få in oss… då bliv vi ännu mindre sugna. Sen trodde vi vi inte skulle hitta något matställe som såg bra ut (vi hade nog en väldigt kräsen dag)… Men, det blev bra det som blev sen.

  Fick nys om butiken på Alternativ för väldigt länge sen (kanske var det från dig t.o.m). Sen pratade jag med Bettan om att vi skulle försöka ta oss dit någon gång… Så äntligen fick vi till det 😀 Synd att det är långt till Tranås, annars skulle jag bli stammis. Du har en bra mix.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *