Snart snart energitekniker…

Igår började jag på min sista LIA (praktik) på Browik i Tranås.
Om 8 veckor kan jag förhoppningsvis kalla mig energitekniker!

Idag har jag varit med på en luftinjustering och jag är glad att jag smugit med på vissa av lektionerna för mina klasskamrater som valde inriktningen installation, (själv gick jag inriktningen analys som mer handlade om energikartläggning än praktiskt arbete). Det har jag haft nytta av.
Jag kunde inte heller låta bli att få lite flashbacks från högstadietiden då jag gjorde prao hos min farbror som jobbar med ventilation… allt går i cirklar.

One thought on “Snart snart energitekniker…

 1. 😛
  hej!
  vad roligt 🙂
  jag besökte vår vindpark här i ed när den öppnade 110522.
  hur maffigt som helst.
  kram från tant i dalsland//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *