tillbaka till verkligheten

Nu är J tillbaka efter ännu en jobbvecka i stockholm, kanske blir färre inlägg då…
Bloggen är verkligen ett socialt substitut när barnen har lagt sig och man är ensam hemma…
Sunt eller ej så är det trevligt att det finns andra där ute. Presentera er gärna, det kan inte vara samma fem personer som går in och läser 20 gånger var varje dag….

5 thoughts on “tillbaka till verkligheten

 1. hej vännen!!! lilla simone!! hälsa och ge stora kramar från mig och liam, vilken otur. vad kul att potatisen kommit i jorden! vår avläggare klarade inte att dra upp en ny drottning, vi slog ihop de sista bina med ett annat lite svagare samhälle, blir nog bra. ska dit idag och sätta dit en låda till så drottningen har mer plats för yngel =) P har blivit av med jobbet, personen han vickar för ska komma tillbaka… i vilket fall är vi lediga från mitten av juli, inte helt fel! kan vi komma ned en sväng? i helgen som kommer ska vi till norrköping och bo över och kolla på utställning på ett glasbruk där henning kommer ha en del saker utställda (stolt storasyster) hälsa hela familjen och ta hand om dig! kramar

 2. Klart ni får komma och hälsa på!! Tråkigt för P, men det finns nog fler jobb. Ni har ju lite bättre läge liksom. Hoppas det går bra för Henning. Simone klarar sig bra. Det går framåt och läker som det ska. Skönt.
  Många kramar M
  Ps. Min drottning borde ha kläckts vilken dag som helst nu, ska bli spännande att se nästa gång det blir inspektion i kupan.

 3. Okej då… Jag läser hos dig nästan varje dag. Gillar ditt sätt att skriva och imponeras och inspireras av dina kunskaper om odling och miljö. Själv har jag återfunnit mitt miljöintresse som slumrat under några år och jobbar på att leva så resurssnålt jag orkar. På vår 62 kvm stora uteplats odlar jag för första säsongen och rabarbern och rödbetorna verkar i alla fall trivas :o)
  Mvh
  Eva

 4. ja jag är ju en flitig läsare av din blogg men det vet du nog redan 🙂 Det är trevligt att titta in här och få sig en dos miljömedvetenhet 😀 kul att se hur du odlar och stökar, imponerad över allt du hinner med 3 barn. Själv kämpar jag på, har kommit i en riktig miljösvacka känns det som och tycker inte jag bidrar med mycket på miljöfronten just nu. Men det är väll de små valen som leder till den stora skillnaden försöker jag intala mig själv. Dock känner jag att det är inte lätt att renovera hus och tomt å vara ekosmart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *