trött och ledsen…

…blev jag av att läsa debattartikeln om genteknik i lördagens Dn.
Lite gladare  att hitta Naturskyddsföreningens åsikter om detsamma.
Men igår blev jag så upprörd över ledarsidan i Dn att jag var nära att ringa och säga upp min prenumeration! Men jag lät bli, bättre att ha veta vad de skriver för dumheter….

Just nu orkar jag inte skriva mer om gentekniken än att jag anser den vara onaturlig och skrämmande och bara inriktad på att göra rika multinationella storföretag ännu rikare.
BLÄ!

10 thoughts on “trött och ledsen…

 1. jag anser den vara onaturlig och skrämmande och bara inriktad på att göra rika multinationella storföretag ännu rikare

  Vilken rutten människosyn du har…

  …men det är klart: är man forskare eller företagare och sysslar med något du anser är fel, så har ju du rätt att betrakta dessa mnniskor som… lägre stående kräk… och du får därmed tillskriva dem precis vilka egenskaper som helst… för det är ju din åsikt som är allenarådande… så om du tycker att någon är ett svin, och om du tror att det de sysslar med nog är bara ”BLÄ”… tja, då är det ju fritt fram.

 2. Intressant att du kommenterar… Vaknat på fel sida imorse?
  Fast kräk, svin och allenarådande var ju inte mina ord precis…
  Tar det iaf som en komplimang att bli kritiserad av en som är för kärnkraft, jag undrar om du är för kärnkraftsolyckor också… 🙄

 3. Vänta… få se om ut fattat dig rätt…

  Jag är för kärnkraft… så när jag säger att ut tycker du har fel, gör st per automatik att du tycker du hade för rätt.

  Eh…

  Ok, skall jag bra avfärda dig som en av de som tycker ”Alla som inte tycker som jag har feeeeeeel!” eller hade du något verkligt argument att framföra?

 4. Väldigt roande kommentarer kanske inte så hög nivå men…

  Stå på dig Emelie jag håller med dig!!!

 5. Naturskyddsföreningen är inte emot GMO i sig – så jag förstår inte varför du länkar till dem. .. 😯

  Genteknik som ”onaturlig” är en orättvis argumentation. Man använder dels til stor del naturens metoder för genöverföring (tex mga agrobacterium tumefaciens) , dels är nästan allt vi äter förädlat/avlat – inte heller det är naturligt.

 6. Naturskyddsföreningen kanske inte är emot GMO, men det har jag heller inte påstått, däremot har de en lite mer restriktiv hållning till hur den ska användas, där de i första hand hänvisar till försiktighetsprincipen och det blir jag glad av.

  Och nej det finns mycket som redan idag inte är naturligt eller använder en naturlig process för att tillverka något på konstgjord väg, jag säger inte att jag är för det heller…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *