4 thoughts on “bloggare kan bli registrerade

  1. Men shit. Som att inte FRA lagen var tillräcklig… Måste de fortsätta med sina kontroversiella förslag? Först vill stor makten USA att vi ska skapa demokrati i alla länder. Men sen kommer demokratierna på att självklart ska vi låta folket vara med och tycka och tänka, men bara så länge vi vet VAD de tycker och tänker först. Så därför inför vi övervakningssystem så att vi kan kolla upp vad alla skriver och säger till varandra och sen skapar vi lagar för att ingen får skriva någonting anonymt…

    Det är just snyggt.

  2. Nej, det här är inte alls bra!! Hoppas innerligt att det inte blir verklighet. Även om jag naturligtvis står för det jag skriver på bloggen, så vill jag inte att nån ska kunna kartlägga mig systematiskt med hjälp av det. Bloggandet är tankar och funderingar för stunden, man kan ändra och modifiera sina åsikter, man kanske skriver något kontroversiellt för att väcka debatt o.s.v. Framför allt är det ju en sorts ”tillfällighetspoesi”, mycket har dagsländekaraktär och man vill inte behöva förklara sig tio år senare eller nåt sånt!

    Och, som sagt, man måste kunna vara anonym inför snokande arbetsgivare och sånt.

  3. Sånt där gör att jag känner för att bli riktigt arg och politisk engagerad i min ”arga blogg” men men.. upprörd blir jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *