fingerkli, men snart så är det dags

Idag har jag vandrat runt i trädgården och tittat på snötäcket. Snö är bra. Det är som att ha ett vitt papper framför sig. Mycket lättare att fantisera och skissa i huvudet hur man vill att det ska se ut i sommar, än när man blir distraherad av allt ogräs man inte hann dra upp i höstas.
När jag kom in var jag så inspirerad att jag sorterade alla mina fröer och gjorde iordning beställningslistan till runåbergs så det är bara att posta den imorgon. Effektivt!
Men det blir inte mycket i år.
Jag känner mig redan lite stressad att jag kommer ta mig vatten över huvudet och jag har ju dessutom bina att ta hand om.
Så det får bli lugnt, det jag hinner med det hinner jag med och kommer jag på något annat jag hellre vill göra så gör jag det istället, lika bra att säga det redan nu, jag blir lätt principfast.
Men trädgården måste få vara rolig annars är det inte… roligt…

gronsaker-2

skörd från -06

2 thoughts on “fingerkli, men snart så är det dags

  1. Jag funderade också på att fylla i beställningslistan idag, men längre än till funderingarna kom jag inte. Men det börjar ju faktiskt bli dags 🙂 Även jag är rädd för att ta mig vatten över huvudet… Än så länge är bara 1 av 3 land grävda, och sen vet man ju inte hur mycket tid intresset tar förrän man är mitt i det..! Men det ska bli kul! Kram

  2. Trädgården är meditation för mig, rensa lite ogräs och se på det som växer. Jag har lovat mig själv att aldrig göra trädgården till ytterligare ett ”måste-projekt”, det har man tillräckligt av i sitt liv ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *