kanonkväll och en ursäkt

Öppet huset var så lyckat, förutom att jag glömde kameran…

Prick klockan 5 bara välde det in folk och så höll det på till kl 6. Sen var det lugnt en kvart och sen var det knökafullt i butiken igen i en timme.

Min kollegas snälla mamma lovade att hjälpa till med att hacka och klippa och duka fram alla smakprov.
Jag trodde jag skulle hinna med det själv, men tackade ändå ja till att få hjälp.
Vilken tur att hon var där!!
Jag hann ju inte gå en meter ifrån kassan på två timmar. Var ganska trött när kvällen var över.

Trött och glad!

Tack alla som kom och tack för alla fina blommor och presenter!
Nu grämer jag mig bara över att jag inte har en enda bild från kalaset… men man kan inte tänka på allt.

Jo, hemsidan www.gladmatitranas.se funkar inte så bra just nu och jag antar att det beror på att servern ska flyttas till en bättre plats. Förmodar att det blir bättre snart.

11 thoughts on “kanonkväll och en ursäkt

 1. Grattis till det lyckade öppna huset och öppningen av butiken… Jag hoppas Fredrik hade med sig min lilla present till dig och butiken.

  Hemsidan borde funka nu. Joakim tog i tu med det så fort han fick veta. Om inte www funkar kan man testa hemsidan utan www, alltså http://gladmatitranas.se

 2. Hej! Hittade din blogg via affärens hemsida. Du har verkligen inspirerat mig! Jag tänkte börja använda tygkassar när jag handlar men har en fråga. Brukar du slänga sopor, frysa in mat m.m. i vanliga påsar eller finns det andra alternativ, miljövänliga plastpåsar?

 3. TAck Kristoffer för presenten 🙂

  Lisa: Välkommen hit!
  Jag har tänkt undersöka det där med miljövänliga ”plastpåsar” men inte riktigt hunnit än. Tror det finns påsar i majs som är komposterbara.
  Men nu använder jag bara vanliga fryspåsar till mat. Och sopor slänger jag i avfallspåsar på rulle. De är iallafall tunnare. Borde brytas ner lättare och är betydligt billigare, än att köpa inhandlingspåse i affären bara för att slänga sopor i.
  Dessutom blir det inte så mycket sopor när man återvinner och komposterar.

  Snart kommer det finnas fina tygkassar i butiken, hoppas jag, fick prov på några i helgen som jag testanvänder nu. Tack Caroline!!

 4. Jodå det finns majs påsar men vet inte riktigt var man kan köpa dom.
  Och igår fick jag veta att det finns komposteringsbara soppåsar av tunnt material, sånna där på rulle men vet inte vart man köper det heller,,,grossist kanske, jag kan snoka lite.

 5. Hmm… varor som är miljövänliga med ingen vet vart man köper dem… känns som att en glad mat butik skulle kunna sälja sånt? 😉

 6. Tack för tipset Anna! Hittade en massa bra saker där.
  Fin shop föresten, ska ta lärdom ifall glad mat någon gång inom en snar framtid kommer bli med webshop…

 7. Kul att du gillade tipset, de har mycket smått o gott. Man får hoppas att det snart blir lättare att få tag på ”vardagsprodukter” t ex påsar i fysiska butiker.

 8. Tack för svaret! Jag har faktiskt hittat komposterbara avfallspåsar på ICA av märket skona 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *