KRAV vs Tommy

Det har blivit en del uppståndelse efter Tommy Svenssons nyhetsbrev där han kritiserar KRAV.
Jag gillar båda, därför länkar jag bara till nyhetsbrevet och till Johans (som jobbar på KRAV) ”försvarstal”.

Ibland måste man tänka själv…

Och när jag ändå har er på tråden så innehöll Kung Markattas ekologiska teer inga bekämpningsmedel , såsom media blåste upp det häromdan. Det var fel på testerna…

4 thoughts on “KRAV vs Tommy

  1. Äsch, att det alltid ska hända sådana saker. Det bara undergräver förtroendet hos ekovaror. Fast jag handlar Kung Markatta ändå!

  2. Bara finfint att du låter folk tänka själva… men du är en av mina favoritbloggare, bl a för att jag gillar det sätt du tänker på. Inte alltid de svar du kommer fram till. Men dina resonemang håller ihop. Och det här med tillsatser och att rädda världen är inte lätt och det finns nog inte rätt eller fel. Så, om du vill får du gärna förklara vad du tänker på min blogg. Gärna anonym om du vill. Känns viktigt att diskussionen fortsätter.

  3. Tack Johan, försökte iallafall, men kände att jag trasslade in mig mer än jag trasslade ut mig… 🙂
    Och jag har ingen aning om hur ni på KRAV ska tänka, vet ju bara hur JAG tänker i min vardag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *