näää, nu får det vara nog…

Räven har tagit min Allis (ankhonan som jag skaffade för ca 1 månad sen).
Jag var hemma igår när grannen ringde och sa att Kalle var ute på vägen och såg lite konstig ut…
Där satt han helt apatisk och jag fick bära in honom. Allis såg jag inte röken av, men imorse såg jag rävspår och lite fjädrar alldeles utanför ankhuset. Vilken fräck en som kommer mitt på dagen. Känns ju väldigt trist att behöva stänga in djur som inte rymmer av sig själva.

Annars har det varit en trevlig dag med mingel på Tranås Energi och utdelning av diplom från Älvräddarna, det var stort!

4 thoughts on “näää, nu får det vara nog…

  1. Näe, fy så tråkigt. Svårt att anklaga räven, men samtidigt vill man ju inte att någon ska äta av ens kompisar. Och inte av en själv heller – jag applåderade just ihjäl årets första irriterande mygga i sovrummet! Är det malariamyggor som har randiga ben? Övriga fältkännetecken är lite… svårtolkade i det skick myggan är i nu.

  2. Ja, så sorgligt är det, har satt upp spegeln åt Kalle igen…
    Men Jakob, om det var en malariamygga borde du ju inte ta´t kål på den, tänk på den biologiska mångfalden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *