Något visst…

… är det med min mellantjej. Jag har nämnt det förut att hon har ett sjätte sinne.
Igår när vi var på utflykt i barmarken, blev hon lite rastlös och tyckte vi skulle skynda oss hem innan det började regna.
Jag nämnde för Jonas att det skulle inte förvåna mig om det börjar snöa snart. (det var ju minusgrader, så nederbörd som nederbörd.)
Imorse när vi vaknade låg det ett decimetertjockt vitt täcke ute!

sim

Dessutom kan hon som ingen annan i familjen kommunicera med djur, däremot inte alltid med sina föräldrar… (den fina luggen har hon klippt själv.)

4 thoughts on “Något visst…

 1. Spännande! Många barn sägs ju ha ett sjätte sinne men det brukar vanligtvis förklaras som slump eller fantasi. Jag tycker tvärtemot att det borde uppmuntras. Hennes lugg är ju f.ö underbar!

 2. Oh yes!

  Kul att hör att det finns fler som har så öppna barn. Jag har en pojk som har berättat för mig i vissa stunder vad som har hänt mig i tidigare liv trots att han bara var 3 år då!!! Hade jag inte själv varit öppen för detta så hade han haft det svårt.
  Han har visserligen ett otroligt aggressivt humör också men det får vi försöka vända till kreativitet istället:-)
  Ta hand om din lilla gulliga kortklippta tjej. Hon är visst lika företagsam som mamma. 🙂

 3. Vad snygg luggen blev, jag gillar den skarpt! 🙂

  Tror absolut på ett sjätte sinne hos barn eftersom jag själv har ett som jag litar till fullo på! Det vore underbart om alla kunde uppmuntra det såsom ni verkar göra så att hon kan fortsätta med det.

  Kramalin

 4. Uppmuntrar vet jag inte om vi gör… vi är mest bara förvånade och imponerade… men företagsam är hon iallfall, på gott och ont.
  Kul att du har hittat hit Mia, kom förbi butiken någon dag, ska bli kul att prata med dig igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *