Odlingstunneln är på plats

I helgen har jag haft hjälp att klä på odlingstunneln. För två veckor sedan lyckades jag få upp stommen själv. Det var inte någon klockren beskrivning som följde med direkt, men det gick med lite klurande. Ibland är det nästan bättre att vara själv så man kan tänka i tystnad. Men vissa uppgifter klarar jag bara inte av med endast två händer.

Måste förstärka den lite på några ställen eftersom det var ett exemplar av sämre kvalité, vilket jag visste om när jag beställde den. Hoppas den står kvar tills jag fått tag på bra tejp och rep.

 

 

Förberedde två bäddar på var sida, för tomater, chili och basilika i sommar. Längst in har jag plats för två pallkragar och en sittplats. Sådde lite i ena bädden idag, dill, spenat, lök och sallad, som jag hoppas kunna skörda innan det är dags för utplantering. Har ju aldrig haft ett växthus själv, bara odlat i stora på jobbet, så det blir ett år för experimenterande.

2 thoughts on “Odlingstunneln är på plats

 1. Hej hippiehäxan!
  Long time no see… håller på och går igenom mina gamla bloggvänner, försöker hitta alla som följt med på tåget sen jag startade Bondjäntan. Många har slutat blogga men jag blir så glad att se att du fortsätter!!! 😆 Liksom urbota glad!

  Jag har också köpt mig en liknande tunneln som jag ska använda i år förutom Glädjehuset. Ska bli spännande och se hur det växer hos dig. JAg återkommer!

  Johnna – Bondjäntan

 2. Somliga ger sig aldrig! 🙂
  Kul att du också fortsätter, det är ju roligt själv också att se hur man utvecklas och samla tankar på ett och samma ställe.

  Min odlingstunnel har redan hunnit blåsa ihop en gång…. Men nu hoppas jag att den är tillräckligt förankrad, tur det hände innan den var full med tomater…
  Lycka till med din!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *