smuts

Går omkring och kikar på min trädgård och inser att det är väldigt rörigt…
Det är grejjer och skräp överallt, nåja, en liten överdrift kanske.
Men jag längtar efter våren, då man kan kratta bort allt skräp som blir efter vedhanteringen, vika ihop presenningen som frusit fast i snön, spola bort all ankbajs som hamnat på fel ställe och bygga klart ankgården när marken tinat och man kan gräva ner stolpar.

Ibland längtar jag också efter en andra hälft som ser till att saker och ting blir gjorda, slipar av det där gamla matbordet, klättrar upp på vinden och kollar fukten, ser till att sotaren kommer eller fixar lite mer ved när den gamla är slut, men det är bara ibland det, för det mesta klarar jag mig själv.

Och för det mesta är det fantastiskt vackert här trots fula plaststolar… och oansade äppelträd.

5 thoughts on “smuts

  1. My good Hippihäxan! Jag kan förstå det där med äkta hälft även om jag hoppas innerligt att du ser vilken kraft du själv har! Och hur du bor, j-ar vad vackert! Glöm inte bort allt det vackra även om det finns många måsten.

    KRAM

  2. Haha. Min trädgård ser MYCKET värre ut än din 😉

    Och, ja, visst kan man längta efter en hälft ibland, som gör det där tunga eller svåra som jag inte klarar. Fast jag klarar ju ganska mycket. Och barnen lär sig! 😀

  3. Ändrade lite i inlägget, somliga tyckte jag hade uttryckt mig klumpigt…
    Jo, jag bor väldigt vackert, jag vet, njuter av det varje morgon när jag tittar ut genom köksfönstret och ser solen gå upp…. bara det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *