Varför har man aldrig tid till allt?

Majsen har börjat växa fint i sin drivbänk.

 majs.jpg
Jag går och portionerar ut lite frön här och där där jag har glömt.Försöker rensa lite, men känner att jag aldrig hinner bli klar med det jag påbörjar. Vet inte om det är bättre att ständigt ha en bebis hängande på ryggen när man jobbar eller som förra sommaren; en bebis inne i magen som var minst lika tung men som man aldrig kunde lägga ner.

emelie1.jpg

Jag startade ett nytt projekt idag: gräva en sandlåda åt tjejerna. Borta på ängen vid landet har de nu fått gungor men en sandlåda kan behövas så de har något att pyssla med när de tröttnar på att hjälpa mig att så och så att de inte springer och trampar i odlingarna.
Tänkte bara gräva en stor lite rundad grop i gräsmattan lägga i någon sorts ogräsduk och fylla med sand. Längst kanterna vill jag lägga platta stenar att sitta på, Högen som blir av alla grästuvor vill jag fylla på med vackra stenar och sen plantera olika sorts gäs och bambu på. Undrar om de tål barnhänder?

Har en massa önskeprojekt på min lista också: Vill gräva en jordkällare. Skaffa en bikupa (först gå en kurs). Skaffa höns(bygga hönsgård).  Anlägga fler perennrabatter. Bygga trädgårdsmöbler.

Vet bara inte när jag ska hinna                       barn1.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *