kursdag

Grundkurs i livsmedelshygien är inte så tråkigt som det låter.
Idag har vi tittat på kackerlackor och vägglöss (döda förstås) och jag nickade inte till en enda gång… har lite svårt att sitta still en hel dag.
I övrigt var det informativt, men det mesta var en upprepning av det som ordinarie köksansvarig lärde mig i vintras, bra att ha det på papper också.

Det här kommer upp i mitt kryddland just nu;

Gräslök, körvel och grönmynta.
Jag älskar tiden när man kan hacka egna färska örter och blanda i cremé fraiche eller yoghurtröror.
Räddar alla måltider.

2 thoughts on “kursdag

  1. Vi har också späd fin gräslök i trädgården. Humleskotten kan man också använda har jag hört – får se om jag vågar pova…

  2. Ja, det har jag med hört men inte testat, vill att de ska växa ju 🙂 Men kokta med lite smör ska de vara goda primörer. Rapportera om du prövar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *