hur länge håller en tygblöja?

Tja, dessa är det kanske dags att kasta…hm…

bloja.jpg

Men då har de använts konstant i 5 år (inte till samma barn)
Jag undrar hur många blöjor jag skulle ha bidragit med till sopberget om jag inte återanvänt.

Andra återanvändningssaker här i huset: Kaffefilter i nylontyg, disktrasa (microfiberduk), shoppingkasse vi mathandling tex.

9 thoughts on “hur länge håller en tygblöja?

  1. Nej nu får det vara nog med barn… Men jag kände mig av förklarliga skäl tvungen att nyinvestera ändå… Men jag ser fram emot hösten då jag förhoppningsvis får vika min sista tygblöja!

  2. Shit minstignen börjar bli ganska gammal nu va 🙂 Håller inte koll på barnen dina. Och usch jag har läst din blogg för mycket, jag börjar skriva kommentarer som dina blogg kompisar skriver dem och inte som jag själv skulle skriva dem… ”minstingen”, ”barnen dina”… det är inte mitt språk.

    Hur som helst. Saknar er, måste träffa er snart, kommer knappt ihåg vad ni heter 😉

  3. Det är lite utmaning hur länge man kan använda saker! Typ sliten badhandduk klipps ned till småhanddukar, som klipps ned till tvättlappar, som blir trasor så småningom. Eller stoppning i mjuka djur. Eller man kanske kan sy tygbindor av dem? Fast blöjorna ser lite svåra ut att återanvända 😉

    Men 5 års användning av blöjorna blir ju inte mycket pengar per gång – man sparar verkligen MASSOR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *