inspirationsprodukter

Nu måste jag ge lite cred till den lokala Ica-butiken/bensinmacken. Där man i vanliga fall bara handlar det nödvändigaste. De har blivit jätteduktiga på ekologiskt. Där hittade jag det här vaniljpulvret:

vanilj.jpg

Mald ekologisk vaniljstång som jag inte hitat i de vanliga butikerna i stan.

Var även på kupan i jönköping igår, en ekobutik och köpte rapsolja från Visingsö. Kostade 45 kr men om man kom tillbaka med flaskan kunde man få den påfylld för 22 kr!! Så himla bra, så vill jag ha det i vår butik, mindre emballage.

5 thoughts on “inspirationsprodukter

  1. Detta pulvret kom min sambo hem med från ica en dag. Känns riktigt lyxigt!
    Vilken lysande ide med påfynning av olja!! Det ska jag ta upp me de andra så vi kan införa det i ekoboden omedelbart bums!! Vi köper rapsolja från Tidaholm. Kolla in http://www.stockuts.se

  2. Det där vaniljpulvret är fantastiskt! Köper det på http://www.grongava.com Lät ju jättesmart med rapsolja som man kan fylla på…skönt att slippa allt emballage som sagt! Spännande att du ska vara med och starta upp något som verkligen är du och delar dina värderingar!

    Ha en bra helg!

    Kramalin

  3. javisst blir man glad! Var o handlade idag i den lokala ICA Maxi-butiken som tidigare har varit hopplös på ekomat. Nu kunde jag nästan fylla en hel kundvagn med KRAV! Heja på, det går framåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *