nya produkter till butiken

Idag har jag varit på inköpsresa till boxholm.
Tog hem hela tistelvinds sortiment av syrade grönsaker: surkål, syrade morötter, syrade bönor, syrad gurka, syrad rödkål och kimchi.
Gillar verkligen tistelvind, tre flugor i en smäll liksom; kravmärkt, lokalt OCH mjölksyrat… kan det bli bättre?!

Dessutom hade de några nya spännande produkter, basilika soja, chilisås och en bönsalsa. Allt krav och fermenterat förstås. 
Bönsalsan var jättegod, men den fick jag inte med mig till butiken än. Men snart hoppas jag…

Måste i ärlighetens namn säga att jag inte har smakat alla tistelvinds produkter eftersom jag mjölksyrar själv. Kolla här hur man kan göra. Men om man inte orkar så…

Dessutom fick jag med mig lite av boxholmsost ekoost; Carpe diem hem.
Så nu är kylen välfylld inför torsdag.

2 thoughts on “nya produkter till butiken

  1. Jag vet inte riktigt vart jag ska skriva så jag tänkte att jag lämnar en kommentar på det senaste inlägget:

    Jo jag undrar om du har några tankar eller kommentarer om Fortums nya energiprojekt. Det sitter massa reklam affischer i tunnelbarnorna här i Stockholm på vackra solnedgångs bilder i skärgården och så står det texten ”Här vill vi bygga ett kraftverk”.

    På den sista bilden så står det information om Fortums nya projekt ”Waverollers” alltså våg kraftverk som är som plattor som byggs upp undervattnet för att ta vara på energin från havets vågor. ”Miljövänligt och Osynligt” påstår de. Jag tycker att det låter super smart, vet att det pratades om det för några år sedan också, men har inte hört nåt mer om det förrän nu. Några tankar?

    http://www.fortumkampanj.se/blogg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *