bilder från butiken

Det gick bra igår. Det var kul att leka affär. Och jag hade en hel del besök, tack för alla fina blommor och presenter!

Det jag vill göra nu är att fylla hyllorna med mera. Det känns som det är lite tomt på sina håll.
Men det kommer så småningom.

7 thoughts on “bilder från butiken

 1. Åh, så fint! Vad jag önskar att det inte var så långt till Tranås, Glad mat är en butik jag verkligen skulle vilja handla i!

  Stort lycka till!

  Kramalin

 2. Lycka till, vad jättefint det blev, öppet och trevligt. Vet du vad jag har hittat? En liknande butik i kvarteret där jag jobbar! Jag har bara inte fattat att det var en sån, jättegullig men dyr, kolla deras sida http://www.happyhippo.se de serverar mat också, i butiken, väldigt trångt. Jag handlade bl a jordnötssmör. De har små, såna halvstora som man brukar få till blommor, färdigtryckta bruna bärkassar. Din tanke känns bättre med egen stämpel.
  Jobba inte ihjäl dej,
  Stor lyckatillkram

 3. Oj vad fint 🙂 Nu vill jag komma ner och titta med riktiga ögon… Jag litar inte riktigt på dina foton… Du har säkert redigerat dem i photoshop… Hehe.

  Lycka till!!

 4. åh vad härligt det ser ut, ska se om vi har vägarna förbi nästa gång vi är i småland!

  lycka till!!!!
  kram jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *