dag ett på en kämpig vecka

Ibland är det bara att bita ihop och köra. J hade lite svårt att ändra sin planerade jobbvecka i stockholm så idag blev vi ensamma här hemma. Tur att jag har en snäll fd granne som kom och hjälpte mig på kvällen.
Annars har vi bara tagit det lugnt. Det har blivit mycket film. Simone har varit trött och lite febrig.
Framåt kvällen fick hon alvedon och en kvart senare skulle hon cykla till lekparken…
Jag fick henne till att åtminstone åka skrinda dit. Men sen skulle hon upp och klättra, åka kana, gunga och klättra i träd. Det var bara att hänga med och se till att hon inte ramlade. Det är skönt att leklusten inte sviker trots en helgipsad arm…

Imorn kommer brorsan och håller oss sällskap, det ska bli trevligt.

4 thoughts on “dag ett på en kämpig vecka

 1. Hej på er!
  Hur har ni det? Vilken snäll brosa du har som kommer till undsättning, hoppas allt går bra för er! Jag börjar känna mej bättre nu efter 2 dagar i sängen så! Ha en riktig trevlig och skön Midsommar så hörs vi efter helgen!

  Kram från Wiktoria ;O) ;O)

 2. Skönt att du kryar på dig, det är inte kul att vara sjuk… Det har varit trevligt att ha sällskap av brorsan, men skönt att Jonas kommer hem imorn. Tack föresten för hjälpen.
  Glad Midsommar!

 3. Glad Midsommar på er! Hoppas ni får det trevligt på festen, själv ska jag jobba ;O(! Men jag hoppas att vädret blir bra och att min familj får det bra!
  Jag hjälper gärna till det är bara kul att träffa er! ;O) ;O)

  Wiktoria ;O)

 4. Hej. Ja våga inte säg annat än att det var trevligt att jag var på besök… Jag läser din blogg också 😉

  Trevligt att vara nere var det i alla fall… Kanske blir tvungen att köpa med mig lite mer lego till nästa gång så att vi har något nytt att bygga 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *