5 thoughts on “Eldar och skottar…

 1. kämpa på! snart hänger vinbären tunga och ni hinner inte med att äta all squash som blir 😉

 2. Gud vilket fint hus ni har!

  Jag har lite frågor angående odling. Är en glad amatör som har mycket yta på tomten som jag tänkte odla upp.. Funderar på att pröva på att odla pumpa, majs och bondbönor… vad ska man tänka på när man odlar dessa?? Ska de försås inne för bästa resultat?

 3. hej Ramona!
  Jag har aldrig lyckats bra med majs, men mina föräldrar odlar och får alltid bra skörd. De brukar förså ute i en kalldrivbänk och sedan plantera ut i landet.
  Bondbönor brukar jag sätta direkt i landet, de behöver inte ha så varm jord som andra bönor och går därför att så rätt tidigt. Se till att det finns stöd innan de blir för stora, annars hamnar de på backen, vet jag av erfarenhet 🙂
  Pumpor brukar jag förså inne för att få bra plantor, men det går snabbt så man behöver inte så dem så tidigt, bara så att det blir en hanterbar planta, de vill ha mycket näring och värme, har de bara det så breder de ut sig…
  Lycka till med dina odlingar!

  Frida; jag vet, jag försöker njuta och Gunilla; ja barnen gillar det, ibland, minstingen har tittat ut på snön några gånger och gnällt; ”jag vill ha gräsmatta och rosor!!”
  Christina; jag har det iallafall varmt inne… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *