En rundvandring i trädgården

Ok, jag är inte van vid rörliga medier, men har börjat filma lite i trädgården för att komma ihåg hur det såg ut. Delar den här från i söndags.

I min kökskompost, som stått och vilat sen tidig vår, började det växa pumpa efter att jag lagt i resterna av den sista jag hade kvar från förra året. Då var det smidigt att bara plocka bort sidorna på komposten och låta pumpan fortsätta växa. Får inte glömma att botten på komposten fortfarande ligger kvar längst ner i högen när jag skördar i höst.

2 thoughts on “En rundvandring i trädgården

  1. Wow vilken odlingsyta du fått till på två år Emelie! Jag sitter och rensar jobbmailen inför föräldraledighet (nummer två kommer snart) och råkade hittade ett gammalt mail från dig med en länk till stickanvisning av tygblöjor här på bloggen. Så plötsligt satt jag och kikade runt här och blev inspirerad – kul att du håller vid bloggandet! Hoppas allt är bra! // Lydia O

  2. Hej Lydia!
    Nja så flitig med bloggandet är jag ju inte (därav hade jag inte sett din kommentar 🙂 )
    Tack för uppmuntrande ord! Det har varit ett roligt odlingsår, förra året blev ju mest ett ”bygga land”-år. I år kan man se resultat. Och mer land kommer det bli 🙂

    Hoppas det blir bra på föräldraledigheten! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *