energikick

När det blir för mycket teknik är det underbart att solen lyser och det är vår.
Jag har klippt äppelträd och rensat bort gammalt skräp från rabatterna, det här är livet!! Det finns nog ingen bättre terapi än att ha en trädgård.

Mysigt att ha lite sällskap med.

5 thoughts on “energikick

 1. Åh vad jag önskar att jag hade en trädgård! Jag bor på femte våningen och har inte heller balkong, men ett litet tak som jag planerar att odla på i vår. Tror du att det kan funka? Jag undrar även om du skulle kunna skriva en liten nässelguide. Jag är nyfiken på denna växt men vet inte riktigt var och när jag finner den, eller hur jag ska hantera den. När är det bäst att plocka den? Kan man hitta den i skånska skogar tror du? Oj, det blev många frågor. Blev iaf nyfiken när jag såg din nässelpesto här i bloggen för något år sedan. Tacksam för svar. Ha det gott! /Cecilia

 2. Cecilia; Nässelguide kommer inom kort… Men de är inte så svåra att känna igen om någon kan visa dig, eller så är det bara att känna på bladen 😉 Visst finns det nässlor i skåne, men kolla hellre bakom någon lada än inne i skogen.

  Gunilla; visst är det!!

 3. 🙂
  hej! vilken fin blogg. snygg och smart. precis som du.
  har du några tips om viktminskning?
  jag kör köpstopp for life efter mitt totala köpstopp under hela år 2010. svårt att sluta helt enkelt.
  hela livet vände riktning och är så mkt behagligare och bättre nu.
  jag är intresserad av miljö, hälsa, mode och heminredning utan pengar mm.
  kram från dalsland//

 4. Tack Jeanette!
  Kul att du haft köpstopp.
  Mitt bästa tips för viktminskning är att vara olycklig och stressad… 😉 Nä allvarligt, jag tror att kroppen blir precis som den ska vara om man äter näringsrik mat och lyssnar på vad kroppen behöver (inte alltid detsamma som hjärnan behöver…) av både näring och rörelse då såklart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *