första dagen….

I onsdags började Simone också på förskolan (15 timmars). Så nu har jag två stora tjejer…

Här precis innan de skulle gå iväg, man anar vem som är mest nervös.

6 thoughts on “första dagen….

  1. Ja nu är ni förstås långt där borta och har det härligt, men jag kommenterar ändå för jag vill berätta att jag nominerat dig/din blogg. Kolla vår och må så gott!

  2. Detta har inget med ditt senaste inlägg att göra utan mera om honung som du ju också brukar skriva om Läste i ett Aftonbladets söndagsbilaga att man gjort försök här i Sverige med att få fler biodlare att framställa sk ”sorthonung” dvs honumg gjord från nektar insamlade från en enda växt typ klöver, rapshonung eller ljunghonung. I Frankrike där jag brukar vara ibland så har man nästan aldrig bara ”honung” utan det är väldigt viktigt att ange vilken växt som varit dominerande. Man kunde tydligen ta mer betalt för den sk. sorthonungen än blandhonungen. Själv är jag nu lycklig innehavare av 4 burkar honung insamlade från blomsterträdgårdarna på Rostorp i östra Malmö. Förra året fick jag bara en pytteliten burk men det här året hade skörden blivit bättre. En alldeles underbar honung med en lätt och faktiskt blommig smak. Inte alls lika intensiv som rapshonungen.
    Jag skrev ju om öronpropppar av bivax för ett tag sedan. Nu har jag faktiskt hittat en ask med sådana. Om du villl att jag skickar ett prov till dig så får du maila mig din adress till: locealjo@yahoo.se
    Hälsningar: Vendela H.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *