17 thoughts on “framtidsprojekt

 1. ”Dagens eko”
  ”Grönt & Gott”
  ”Rena rama matbutiken”
  ”Lilla eko”
  ”Lilla gröna”
  ”Gröna bönan”

 2. Oj vad roligt 🙂 Tillsammans med andra i byn eller?
  …hmm… ekobutik… Måste finnas någonting klurikt man kan komma på med typ… ”Ekobutiken som alltid ger gensvar” eller nåt… (Spånar fritt…)

 3. Åh vad roligt! Vill ni ha inspiration kan jag tipsa om ”tant gröns skafferi”, ligger visserligen i Uppsala, men den är trevlig och säljer allt möjligt smått och gott, både mat, kläder, kosmetika, hudvård osv. Jag gillar att det finns lite av varje…
  Kan också tipsa om att kontakta Eldrimner i Jämtland, visserligen inte bara KRAV, men småskalig tillverkning och de har kontakter över hela sverige. De har en jättefin bok med massor av producenter i landet som man kan beställa. Jag jobbar ju med småskaligt, handgjort och lokalt producerat, så kan jag hjälpa till med något så hör av dig!

 4. Kom på en grej till som är mycket viktig, ta genast kontakt med kommunen och prata med miljö och hälsa, det kan ta lång tid att få en lokal godkänd för livsmedelshantering. Det är bättre att ha kontakt med dem innan, för utformning av lokalen osv. Det krävs omklädningsrum, separata ingångar och massa sånt som är bra att läsa på om innan. Reglerna är nya nu också så det är inte säkert att det är ok att överta en ”gammal” livsmedelslokal. Odla kontakten med miljö och hälsa, de kan vara enkla eller helt omöjliga att ha att göra med beroende på vilken kontakt man har 🙂

 5. Läste du DN idag, om ekobutiken i london, där de säljer utan emballage? Det kan ju var en återvinningstanke.
  Jag har precis varit och plockat upp MÅNGA jordärtskockor, jösses vad de mår bra. Det är så häftigt att kunna vara i trädgården nu fastän det är lite tjäle. Bina har börjat röra på sej förresten. Den gamla kupan lever iallafall.

 6. Bara REKO är ju jätte bra… Så skulle man kunde ha en utskrift av vad R.E.K.O. står för… Där E är Ekologiskt kanske?

  Det negative är ju att reko.se är upptaget.

 7. Hej på dej!

  Hur har du det? Här är det huvudet ner och fötterna upp för tillfället, men det hoppas jag rättar till sig snart!
  Jag har ett namn förslag: Eko är reko!
  Vi får höras!
  Wiktoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *