heldag i landet

Igår fick jag vara ifred nästan hela dagen. Sådde klart nästan allt som skulle ut nu, men man blir lite förvirrad när man ska lämna plats åt bönor och allt som är förodlat inne.
Satte ner potatis och täckte med halm. Jag jordfräste bort lite grönt som kommit upp först.  Halmen hade möglat lite men jag la på det också, undrar om det gör något för potatisen, det kändes inte så hälsosamt att andas in.

  landet-1.jpg       landet-2.jpg            
Jonas har satt upp lite störar mot vägen för störbönorna och en spalje av armeringsjärn in mot gräsmattan. Där ska det få växa luktärt och klockranka, i framtiden något mer permanent, kanske en ros såsmåningom, där bakom kan vi ha vårat fikabord.

 Jordärtskockorna som jag petade ner i höstas har börjat titta upp, de var sega i starten.

One thought on “heldag i landet

  1. Tjabba Mimmi. Vad roligt att se att du har fått upp din blogg nu 🙂 Då får vi bara se om du kommer att använda den också… Jag kommer i alla fall att läsa den (i fall jag får).
    Hoppas att ni har det bra där nere… Jag skulle gärna vilja ha lite tid att komma ner och träffa er snart… Men jag vet inte hur mycket tid jag har innan Peru resan. Vi får höras i alla fall //Bror Kristoffer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *