måla måla måla

Nu börjar det hända saker i butikslokalen.

Så här ser det ut inne nu:

Idag har jag målat golvet en första gång. Blir nog några strykningar till. Egentligen är det synd att måla över ett så fint trägolv, men det var inget alternativ att ha kvar det från början. Det skulle krävas mycket mer slipning och lackning,  det blir ju mycket slitage i en lokal där alla går in med skorna på året runt…. ja ja måste ha något att skylla på.

Nu känns det som det börjar närma sig med öppning, men det blir nog inte förräns i slutet av augusti ändå.

7 thoughts on “måla måla måla

 1. Åh va det måste vara roligt att det är på gång 🙂

  Jag tror jag tar och försöker snåla med de tvättnötter jag har kvar sålänge.
  – Förresten du kommer väl ha öppet butiken för online – shopping ?

 2. Egentligen har jag inte tänkt mig någon nätbutik från start, ev senare. Men en hemsida ska jag ha och vill man beställa produkter så kommer jag såklart ordna det. Men i första hand ska jag satsa på den fysiska butiken.
  Vad snäll du är som väntar in. Jag hör av mig så fort jag köpt in, vare sig jag har öppnat då eller ej.

 3. vad roligt!! ser superfint ut!! kämpa på. helt riktigt, glömde handduken med flit, kommer snart igen 🙂

 4. Hej svejs! Måste vara jätte spännande att det börjar ta fart! ;O)
  Jag väntar oxå med spänning! Hoppas att är väl med er?! Vi har kommit hem efter Falkenberg, mest regn!! Men det har varit bra ändå!!
  Vi hörs!
  Wiktoria ;O) ;O)

 5. Vad kul att det är på gång! Får man fråga var i Tranås lokalen ligger?

 6. Lokalen ligger på N.storgatan 73, precis bredvid Norrskolan.
  Kommer en adress till en hemsida så småningom, med vägbeskrivning osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *