Jag går och spanar lite på maskrosorna nu och funderar på om jag orkar dra igång en sats maskrosvin. Det var ett par år sen jag prövade göra det och nu är flaskorna nästan slut. Jag tyckte det blev gott, sött, helst ska det drickas kallt efter maten, inte till.
Men jag kanske ska skippa maskrosorna och göra mjöd istället, till hösten, om det blir mycket honung. Hittade det här receptet och blev väldigt sugen på att pröva.
Haha coolt att göra sin egen mjöd. Den vill jag smaka sen!
Det är klart du ska få smaka.
Maskrosvin såklart 🙂
Borde också lägga manken till och göra några flaskor,,måste isåfall göras innan helgen här innan den stora massan blommor blommat över.
Maskros vin låter det, min första ”bläcka” var på det!!!! Har inte druckit det sen dess!!
Det måste bjudas på!! ;O)
Wiktoria ;O) ;O)
Hemmagjort mjöd är gott!
Jag gjorde på mammas humle för massa år sedan och det var en hit! Kall söt mjöd en varmt sommarkväll…. mhm…