planer inför odling

Visst är det vackert, men…

Nu börjar det klia i fingrarna.
Vill att det ska bli grönt.

Ska försöka mig på rotpersilja i år, har gjort ett misslyckat försök en gång, vet inte om de grodde för långsamt så jag rensade bort dem i min iver.
Kanske ska de försås inne?
Vad fult det är med vita plaststolar förresten… ska se mig om efter lite trädgårdsmöbler nu när ankorna har tagit min ena soffa.

Begagnade då förstås.

One thought on “planer inför odling

  1. Hallo! Ja odlade Rotpersilja förra året åå min erfarenhet är att dom tar lite tid på sig innan det gror och sen en bra stund innan dom växer till sig.. Men jag sådde direkt på friland i upphöjda bäddar med lucker jord. Sen ”försökte” ja hålla ogräset borta och gav dom en portion gräsklipp. Funkade den gången..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *