rysningar

Varför mådde jag plötsligt så dåligt när jag såg att jag hade två träffar på min blogg för att någon hade sökt på ordet ”småtjejer”?
Ska man undvika att lägga ut bilder på sina barn?
Jag har länge funderat att sluta göra det iallafall med de största, de kan ju snart läsa själva.
Men bloggen blir ju inte heller lika levande då och jag vet att det finns folk som inte träffar oss så ofta som tycker det är roligt att se. Men då får jag väl bli bättre på att mejla bilder istället.

Synd är det iallafall att man ska behöva tänka så?
Vad tycker ni?

3 thoughts on “rysningar

  1. Du behöver inte sluta lägga upp bilder. Om du låter bli att skriva sånna ord som skummisar söker på så kommer de inte hitta din blogg. Google förstår inte vad bilderna innehåller utan indexerar bara de ord du döper dem med.

  2. Det är väl en sund tanke du har Emelie och fruktansvärt tråkigt att ens behöva tänka. Jag förstår ditt resonemang och visst vore det synd om du slutade. Men ett bra tips från Fredrik där kanske löser detta problemet. Jag tror att det är bra att vi gör det vi känner för och inte låter oss styras av rädslorna men när det gäller barnen är det extra känsligt.

  3. Frågan är ifall ”småtjejer” direkt skall tolkas som att det är ”en skummis” som vill titta på bilder. Det finns ju faktiskt normala människor med normala ursäkter som skulle kunna skriva sånna sök ord. En inspiration till en bild kanske. Någon som ska rita någonting. Nån som vill veta hur folk klär sig, eller beter sig… Självklart ska man vara försiktig med vad man skriver och lägger upp, men jag tycker inte att man ska dra förhastade slutsatser… för gör man det vågar man inte skriva eller säga någonting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *