solglasögon på

I helgen var vi ute i skogen och hade picknick i dis och duggregn.


Sen en månad tillbaka har jag en ny kollega. Hon fyller ett stort tomrum efter Ellinor som bodde här när vi pluggade.  Vi diskuterar politik, resursfördelning och hållbara samhällen och det ger så mycket energi och ny kunskap. Dessutom får hon med mig ut i skogen eftersom hon är ny här och måste lära känna kommunen. Det gör mig gott.

Efter regn kom solsken. Igår var en dag full med möten och vårväder… Jag hann hem en sväng på lunchen innan vidare färd mot Jönköping.

 

Fortsätter det så här är det snart dags att hänga in vinterjackan, fyndad på loppis i höstas, i garderoben. Förresten är allt utom vinterkängor och strumpbyxor begagnade kläder, tom solglasögonen är loppisfynd.

2 thoughts on “solglasögon på

  1. Ja nu leker årstiden verkligen med oss! Här uppe i norr är det rena aprilvädret och egentligen gör det mig ingenting, få se när snön börjar vräka ner sådär i slutet av mars när ingen vill ha den längre…
    Vad roligt att du fått en ny kollega! Det betyder så oerhört mycket att ha någon som man kan utbyta tankar med kring stort som smått 🙂
    Fin du är på bilden och grattis på födelsedagen i efterskott!

  2. Tack Maria! Jag har inte fyllt år än, några veckor kvar…
    Här har det nu snöat en del, men inget som ligger kvar och det är skönt. Dags för vårarbete; vedhuggning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *