teknikgnäll

Är så trött på alla prylar som inte fungerar!
Diskmaskinen har jag inte använt på länge, det går ju bra att handdiska.
Men nu börjar tvättmaskinen bråka lite, det är värre.
Att titta på Tv med fladdrande bild har barnen vant sig vid sen länge.
Det mobila bredbandet som kopplar ner stup i kvarten är inte så mycket att göra åt.
Men vad värre är att min externa hårddisk precis kraschade… med alla bilder på från flera år!! Ja, jag vet borde haft en till som backup, men det har jag inte. Jag hoppas någon kan laga den.

Sen har vi följetongen med min varmkompost som jag köpte i höstas på Jula (handla aldrig där!).
När jag kom hem fanns det inga metallclips att sätta ihop den med… Det tog över en månad att beställa in nya, sen kom det en!
Men jag behövde ju 12… En månads väntan. Många tjattelefonsamtal senare kom det först 12 metallclips på posten, några dar senare skickade de 3 till…
Nu har jag äntligen satt ihop den och då passar inte locket… suck!

 

Jo, det här med hushållsprylar som inte funkar, det är egentligen inte synd om mig alls, jag kan gå och köpa en ny tvättmaskin eller diskmaskin, jag har buffertpengar för sånt, det måste man ha när man bor i hus. Men det är ju bara så tråkigt när grejjerna faktiskt startar och går, men de funkar inte helt 100. Jag gillar inte att bara köpa nytt, när man skulle kunna laga, men jag är inte så bra på att laga och då blir det att man anpassar sig, handdiskar tex.
Det är bara så tröttsamt när det är för många saker som går halvsönder samtidigt, var ska man börja?

4 thoughts on “teknikgnäll

  1. Köpte tvättmaskin med bästa miljöklass för ett år sen. Bara ett problem, det går inte att köra fulla maskiner eller ens utan extra sköljningar om man inte vill ha tvättmedel och andra partiklar kvar i kläderna efteråt. Och jag doserar inte för mycket tvättmedel. Den som räknat ut miljövinsten måste ha missat något. En äldre maskin som tvättar och sköljer rent måste vara mycket bättre även för miljön?!

  2. Blä vad tråkigt!
    Min tvättmaskin verkar må bra nu, efter att jag rengjort filtret… 😳
    Och tv´n fixade jag med genom att byta uttag för scartkontakten… det mesta löser sig, nu är det bara hårddisken som gör mig ledsen på riktigt, bilder är ju så värdefulla…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *