Tunneln står…

… faktiskt kvar, än så länge, men det bara fortsätter att storma så än har vi inte sett slutet på det här.

I våras fick jag en lite dålig start med min odlingstunnel, då det kom en rejäl storm fem dagar efter att jag fått upp den som drog med sig hela plasten. I fredags när det började storma var jag inte hemma och kunde bara hålla tummarna på distans. Kom hem sent i går kväll och konstaterade att den i alla fall fanns kvar på trädgården, i morse vid närmare inspektion märkte jag att det finns en hel del att laga, men jag är ändå imponerad att den hållit ihop någorlunda.

 

 

Plasten fladdrade och dragkedjorna var trasiga, några hål var det också i vissa skarvar. Jag lindade upp dörren och stadgade upp lite nertill i förankringen mot marken, nu är det bara att hålla ut ännu en natt i det här eviga stormandet…

 

Min andra huvudvärk när det blåser är vedskjulet, det skulle vara mycket jobbigt om det drog iväg ut på ängen i stormen. Men inte då, det rör sig inte en millimeter när vinden drar i. Plåtarna som syns på bilden ska jag täcka vindskivorna med när jag har energi och tid att klättra upp på taket igen, det kanske blir till våren.

 

3 thoughts on “Tunneln står…

  1. Håller tummarna över att stormandet ska minska! Har varit lite orolig för att Glädjehuset ska bli skadat, hönsen skulle nog inte uppskatta det…. Men peppar peppar, det har klarat sig. Även gröna tunneln men den står ganska skyddat.

  2. Jag är ”glad” att jag inte har höns i min, då skulle jag inte sova gott (dock skulle det vara väldigt trevligt att ha höns!) hoppas dina tunnlar klarar sig, nu verkar nästa storm dra in här… Igen! 😡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *