veckan som gått…

En liten uppdatering bara; har tentapluggat ventilationsteknik hela veckan, skrev igår, resultatet får jag väl om några veckor…

Har även hunnit med fastighetsmässan i Jönköping, trodde väl aldrig att det skulle vara så intressant, fick några uppslag till Lia-företag (praktik). Nästa vecka börjar jag den andra Lian på Tranås bostäder, det kommunala fastighetsbolaget.

Ska bli intressant att se hur de ligger till med sitt miljöarbete.

Idag har jag varit tillbaka på Falla och bakat 32 plåtar knäckebröd.

Så skönt att göra något praktiskt och vila tankarna lite.

Jag gillar omväxlingen. I framtiden vet jag inte om det är ett jobb som är det optimala.

Bästa tiden jag haft rent arbetsmässigt var när jag jobbade i trädgården på Rås halvtid och hade min butik halvtid, då fick jag lite lagom av båda delarna, kroppsarbete utomhus och stillasittande socialt inomhus.

Omväxling förnöjer!

Apropå omväxling har jag på prov ännu en klasskamrat som inneboende, alltså två nu, så ibland är jag ensam, ibland är vi tre, fyra eller sex personer vid middagsbordet…

2 thoughts on “veckan som gått…

  1. Omväxling är absolut viktigt. Funderar själv i samma banor. Undra vilket som är det optimala jobbet?? hmm…

    Saknar din butik. Den var så mysig.

    Ta hand om dig.

    Kram Elina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *