????

Var precis på vippen att dra bort detta ”ogräs” i mitt kryddland, när jag började fundera på vad det var för sort och luktade på den. Den luktade jättestarkt, blandning mellan mynta och timjan.

Jag har ingen aning om vad det är, vilket stör mig lite… 
Det är inget jag har planterat iallafall. Nån som vet?
Kan det vara en korsning som har blivit till i mitt virrvarr av kryddor, landet är totalt igenväxt för jag kan inte slänga bort plantor som frösår sig, så om jag inte planterar om dem någon annanstans så blir de kvar. Någon borde säga till mig: ”Kill your darlings!”

5 thoughts on “????

 1. Nu har jag försökt som en tokig att art bestämma den, men den verkar inte finnas att hitta… Det ända jag kan tänka mig är att det är en korsning mellan myntor, bladstrukturen, doften och blomningstiden stämmer ju i alla fall in med det, men blomman finns inte att hitta.

 2. Liiite liite snävt med tvättnötter här….någon aning om när man skulle kunna köpa några från dej ?
  (Känner mej hemskt tjatig)

 3. Antingen är det någon hybrid eller så kanske det är åkermynta, det växer ju vilt i Sverige. Vi hade fulla hönsgården fulla med den, luktar goooott! Ser ut som den fast din har mindre blommor.

  Jo visst är det Matilda från Tranås! Världen är allt bra liten 😛

 4. Hmm åkermynta kanske. Men jag tyckte inte den var helt lik på blommorna i floran.
  Men det är klart på min bild ser den överta blomman väldigt liten ut men det är bara för att jag nöp bort den när jag skulle lukta på den…

  Butiken går bra, lite framåt iallafall. Det är fortfarande renovering på gång. Men snart kan vi inte måla mer så då blir det nog smygöppning, så får vi fylla på sortimentet lite eftrehand. Nervös!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *