det är varmt!!

Det är sommar nu.

Jag chansade och satte ut resten av alla plantor igår på förmiddagen. Inte optimal tid att göra det på men jag blir ju så ivrig. Sen var jag tvungen att klippa gräset så alla skulle få ett skyddande täcke. Det var inte heller optimalt (för gräsmattans skull… den ser lite gul ut…) Men jag ser gräsmattan som en odlingsplats för gödning mer än som bara en gräsmatta, så den får tåla lite tuffa tag till förmån för tomaterna.
Gräsklipparen med uppsamlare är en av de bästa investeringar vi har gjort tror jag.  Bärsjalen är en annan bra. Izabelle gillar att klippa gräset lika mycket som jag. Hon hänger där på ryggen och babblar lite med mig ett tag. Sen tar det inte många minuter så sover hon.

En annan som blir trött i värmen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *