jord under naglarna

allium

Imorgon ska jag få rensa och skörda på arbetstid igen!
I väntan på jobb har jag skaffat mig praktikplats på en handelsträdgård.
Bättre att ha något att göra än att bara pilla sig i naveln…
Från och med årskiftet verkar arbetssituationen dock säker.
Jag längtar!

7 thoughts on “jord under naglarna

 1. Något med mat och miljö, det låter definitivt som något som passa dig. 🙂 Själv har jag (idag!) börjat fundera på att eventuellt läsa någon kurs på distans under tiden jag jobbar nu i höst. Självklart ska det vara något inom ämnet trädgård…. har ännu inte kollat upp vad som finns, men känner suget efter att förkovra mig i något. 🙂

 2. Säg till om du hittar något, vill också plugga (om man hinner) Men det ska ju helst vara distans eller ligga nära. Kan ju inte flytta…
  Vart ska du jobba?

 3. Har ett vikariat på ögonmottagningen (80 %), har hoppat in och jobbat där i ett års tid under studietiden. Det finns hur mycket distansutbildningar som helst på studera.nu, men tyvärr inte någon distansutbildning inom just trädgård, vad jag kunnat se, men inom ekologi tror jag det fanns. Däremot funderar jag på en kurs inom psykologi (KBT), vilket också intresserar mig mycket!

 4. Hej på dej!
  Vilken handelsträdgård ska du vara på?
  Vilka dagar o tider skulle du behöva hjälp i affären?
  Många frågor:
  Vi måste nog helt enkelt höras av snart…….
  Men va säger Miranda om att börja skolan? Gustav ska alls inte börja skolan o behöva sitta stilla, han tycker att det räcker med fritis det är bra säger han! ;O)

  Wiktoria ;O) ;O)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *