nytt grävprojekt

Jag har börjat gräva framför vår entré. Jonas tycker vi kan hyra en liten grävmaskin, men jag tycker vi kan göra det själva. Så då får jag göra det själv.

Ser framför mig en stenlagd stig upp till grinden. Och så fort jag blir trött på grävandet tänker jag på pergolan jag vill bygga över stigen och alla fina klematis som ska växa där. Då orkar jag gräva lite till.

(Det kanske slutar med att vi hyr en grävmaskin ändå.)

bild-005.jpg

En sak som är lite rolig är att jag kom ner till grunden från ett gammalt hus som stod här. De stenarna är jättefina och kan användas som trappa.

2 thoughts on “nytt grävprojekt

  1. Oj vad du har jobbat. Vilket grävprojekt. Alldeles underbart att få ta del av. Jag var runt och tittade i trädgården idag och såg att det mesta har klarat sej trots värmen. Bestämde även att köpa en gräsklippare med uppsamlare under veckan. Nu har jag kommit igång med att tvätta med nötterna så får vi se om det känns nån skillnad. Funderade just på om man skulle krossa dem eller inte men såg på ”tvåleriet” att det inte behövdes. Jag får se vad jag orkar med att göra under veckan, är otroligt snorig. Nu har jag lagt in bloggen som ett bokmärke så jag kommer ihåg adressen.

    Kram
    Mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *