om man inte trivs i en säng…

svalberget.jpg

…kan man alltid välja den här sovplatsen. Det är min käre make och hans vänner som tillbringar en natt i hängmatta på svalberget varje sommar.

Tobias Johansson har tagit bilden, själv har jag inte sett spektaklet i verkligheten…

Vi tjejer ägnar oss hellre åt lite lugnare aktiviteter…

ridning-2.jpg

ridning-1.jpg

Som ridning på grannens söta minishettisar.

5 thoughts on “om man inte trivs i en säng…

 1. Alltså den där bergsklättringsöversovningen verkar så sjukt coolt… Jag vill också ha kompisar som jag kan hitta på sånna saker med… Sen gäller det ju att ha de där kunskaperna och den styrkan att klara av det också… Men det är ett annat problem.

  Snygga ridhjälmar 🙂

 2. Ja man tager vad man haver…
  Men tjejerna protesterade inte, däremot blev Miranda lite besviken för hästen inte var rosa… Men det var väl okej då att rida på en brun i brist på annat…

 3. Föresten tycker jag också att det skulle vara coolt att sova på svalberget, jag var nära att hänga med första året innan Miranda kom, MEN vad gör man om man blir nödig??? Killarna har det ju lite enklare…

 4. Haha Miranda ska verkligen ha allting rosa…Vi har ju visserligen en rosa leksaksponny här… så gissningen kanske inte va helt konstig.

  Men vadå… Så du menar att vara kille och typ hänga i ett berg samtidigt kissa är enkelt… Nä du… Nu vet jag inte om jag kan hålla med dig.

 5. Tycker det skulle vara skönare att sova i sin säng!!!!
  Är det nån som har ramlat i någon gång??
  Wiktoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *