reaktion på sticken?

Jag tror jag fick en liten reaktion idag. Jobbade ju och det var gassande sol hela dagen. Men på förmiddagen frös jag och hade ont i halsen. Var inte hungrig vid lunch. Sen fick jag jättehuvudvärk och svettades massor på eftermiddagen. Antar att jag hade feber. Framåt kvällen var det bättre men fortfarande huvudvärk. Undrar om det var sticken…
Det gick föresten bra att fota med solglasögon på, ville ju inte skrämma någon… Ser ut som Rocky Balboa….

Tyvärr så var bina aggresiva idag. Jonas blev jagad när han tände grillen som är mitt på trädgården. (Bigården ligger ju längst bort i hörnet så det är ett par hundra meter emellan.)
Sen när jag gick lite närmre på kvällen så kom det hela tiden ett bi och kretsade runt mig. Inte trevligt!
Så har de inte betett sig förut. Pratade lite med min ”mentor”, om jag ska ta och byta drottningar. Man kan ju inte ha arga bin på trädgården. Ska kolla upp om de har några på Visingsö att sälja.

Posted in Bin

3 thoughts on “reaktion på sticken?

  1. Låter absolut som en reaktion på sticken, huvva! Min pappa blir så där sjuk om han utsätts för många myggbett, inget kul alls!

    Hoppas det ger med sig!

    Kramalin

  2. Jobbigt med arga bin!!
    Och fy vad jobbigt med sån reaktion av sticken! Men det är klart, det var ju flera stick du fick, och dom innehåller ju gift. Jag har aldrig kännt av nåt, men då har jag ju bara fått nåt enstaka. Hoppas att du kan få bukt med dina arga bin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *