så fort man tittar bort…

…så exploderar det!

Efter en kall och regnig försommar kom äntligen värmen och det börjar faktiskt växa i landen. Många frön har ruttnat bort i jorden och jag har satt ut nya pumpaplantor där tidigare sådder aldrig kommit upp och även bönor har jag fått komplettera lite i raderna. Men det gör inte så mycket, det blir en fördröjd skörd, men då kanske jag hinner ta hand om det också.

Åkte bort över helgen och när jag kom hem hade det hänt en hel del. Bondbönorna står i full blom och i tunneln har tomaterna dragit iväg på höjden.

Just nu blommar det också en hel del, mest prästkragar. Jag gillar dem, de sköter sig själva och jag behöver bara försöka hålla undan dem så de inte helt tar över.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *