3 thoughts on “volanger och rosa klänningar

 1. åh, jag ska verkligen bättra mig när det gäller kommenterandet här. är ju här innne så ofta och blir så glad! känner igen mig. som just det du säger i radioinslaget om när du går på ikea – den irritationen över detta ständiga behov av förnyelse och överkonsumtionen av prylar.

  kram på dig!

 2. Kloka tankar!
  Tänker i liknande banor och allt går i perioder, som du skrev. Själv var jag ganska modemedveten i slutet av tonåren men körde det med en egen stil ändå, men det blev en hel del inköp på JC på den tiden.
  Numera blir det mest secon hand .. Det känns vettigast ur flera aspekter.

  Mina fyra barn har haft turen att gå i en skola på landet där det inte varit så märkesfixerat, det är jätteskönt det!
  Man ska trivas med sina kläder:)

 3. kommentarer tar jag tacksamt emot 🙂
  visst vill man ha en egen stil och trivas med det man har, både kläder och hem, men allt behöver inte gå ut på att det ska vara nytt och att det ska bytas ut hela tiden.
  Var nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *