9 thoughts on “nu är det vår!

 1. hmm, har för mig svärmor har något naturgrejs hon häller runt huset där de brukar knalla in… Ska kolla vad det är och återkomma.
  Vi hade svartmyror när vi flyttade in men det var snabbt avhjälpt för vi hittade en springa i golvet där de kröp in och efter att vi tätat den slapp vi faktiskt fler myror inne tack och lov.

 2. Vi brukar väl köra vitlök här om jag inte minns fel. Tror jag minns något tips med Etika på ett tefat som man placerar där de knappar in, inomhus. Ska tydligen funka bra enligt tipsarna, men jag tycker att vi har haft svartmyror varje år i alla fall så…

 3. Undersök runt huset om du hittar en plats där myrorna går in, och strö vitlökspulver intill stenfoten där. Du kan också plantera vitlöksklyftor längs stenfoten.
  Vi har haft svartmyror i mitt barndomshem så länge jag kan minnas, men sedan jag gjorde vitlökskuren har de hållit sig utomhus.
  Svartmyror är ju små beskedliga och trevliga varelser, så man vill ju inte döda dem. Därför känns det jättebra att använda vitlöken.
  Jag brukar också plantera vitlök om myrstoppare ute i land och rabatter, när jag vet att jag har myrhus i jorden i närheten. Funkar jättebra.
  Maggie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *